Bollywood acteur Salman Khan over vriendschap: “Het duurt een tijd voordat ik vrienden met iemand ben”

Bollywood acteur Salman Khan over vriendschap: "Het duurt een tijd voordat ik vrienden met iemand ben"

Bollywood acteur Salman Khan sprak in een recent interview over vriendschappen. Het is niet zo makkelijk voor de acteur als dat het lijkt.

“De meeste vrienden van mij ken ik al tientallen jaren. Dat zijn tevens de mensen met wie ik een hele sterke band heb.” Maar ondanks dat hij er regelmatig vrienden bij krijgt is de band zelden zo sterk. “Het duurt wel even voordat ik iemand een vriend kan noemen. Ik neem mijn tijd om vriendschappen te ontwikkelen. Dus alle vrienden die ik heb ken ik al ruim 20 tot 30 jaar. En het klopt, er komen nieuwe mensen bij, maar ik ben niet zo hecht met hen zoals met anderen.”

“Wanneer je elkaar net leert kennen is alles cool. Maar gaandeweg leer je ook elkaars zwakke kanten kennen. Als je die accepteert, dan zit het goed met de vriendschap. Omdat je hun positieve kwaliteiten meer waardeert. Maar wanneer je de zwakke punten niet kunt accepteren dan houd de vriendschap geen stand. Die relaties heb je niet nodig.”

Salman werkt momenteel aan de film Radhe: Your Most Wanted Bhai.

Scroll naar top