Bollywood acteur Varun Dhawan positief getest op coronavirus

Bollywood acteur Varun Dhawan positief getest op coronavirus

Bollywood acteur Varun Dhawan positief getest op coronavirus

Bollywood acteur Varun Dhawan is besmet met het coronavirus. Dit maakte de acteur bekend via sociale media.

De 33-jarige acteur werd samen met een aantal andere acteurs op de set van de film Jug Jugg Jeeyo positief getest. Neetu Singh Kapoor, Manish Paul en regisseur Raj Mehta zijn positief getest. Anil Kapoor is de enige die negatief was getest.

“Dus ik ging weer aan het werk tijdens deze pandemie en ik ben positief getest op COVID_19. De productie heeft alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen, maar het mocht niet baten. Niets in het leven is zeker, vooral niet COVID-19. Dus wees alsjeblieft extra voorzichtig. Ik denk dat ik voorzichtiger had kunnen zijn. Ik kijk per dag hoe het gaat. Bedankt voor alle beterschapswensen. Dat doet mij goed.”

Scroll naar top