Bekijk de video Husnn Hai Suhaana van de Bollywood film Coolie No.1

Bekijk de video Husnn Hai Suhaana van de Bollywood film Coolie No.1

De makers van de Bollywood film Coolie No.1 hebben de videoclip van Husnn Hai Suhaana uitgebracht.

Het nummer is een remix van het origineel. De componist is uiteraard niemand minder dan Tanishk Bagchi. Het nummer is gezongen door Chandana Dixit and Abhijeet Bhattacharya, die tevens het origineel hebben gezongen.

De video is nostalgie op zijn best wanneer je Sara Ali Khan en Varun Dhawan ziet dansen alsof niemand kijkt, waarbij ze enkele choreografieën hebben overgenomen die in het origineel door het iconische duo Govinda en Karisma Kapoor werden gedaan.

Coolie No.1 is vanaf 25 december te zien op Amazon Prime Video.

Bekijk de video:

Scroll naar top