Bollywood acteur Saif Ali Khan verduidelijkt standpunt over Adipurush

Bollywood acteur Saif Ali Khan verduidelijkt standpunt over Adipurush

Bollywood acteur Saif Ali Khan verduidelijkt standpunt over Adipurush

Bollywood acteur Saif Ali Khan had nooit verwacht dat zijn verduidelijking over het plot van zijn volgende film Adipurush zou leiden tot een controverse. Maar helaas blijkt dat het niet altijd makkelijk is om te redeneren vanuit een creatief oogpunt.

De film Adipurush is gebaseerd op de Ramayan. In het interview zei Saif Ali Khan dat regisseur Om Raut zal proberen om Raavan vanuit een ander aspect te belichten en zijn ontvoering van Sita zal rechtvaardigen. Dit resulteerde in de hashtags#WakeUpOmRaut en #ReplaceSaifasLankesh op sociale media.

“Het is interessant om een ??demonenkoning te spelen. Er zijn weinig beperkingen. Maar we zullen hem menselijk maken en zijn ontvoering van Sita en de oorlog met Ram rechtvaardigen als wraak voor wat zijn zus Surpanakha is aangedaan door Lakshman, die haar neus had afgesneden.”

In reactie op de immense controverse die Saif veroorzaakte met zijn visie zegt hij: “Ik ben ervan bewust dat één van mijn uitspraken tijdens een interview een controverse heeft veroorzaakt en mensen heeft gekwetst. Dit is nooit mijn bedoeling geweest.”

“Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen en mijn standpunt intrekken. Lord Ram is voor mij altijd het symbool geweest van gerechtigheid en heldenmoed. Adipurush gaat over het vieren van de overwinning van het goede op het kwade en het hele team werkt samen om het epos zonder enige vervorming te presenteren.”

Scroll naar top