Bollywood actrice Kiara Advani in Krrish 4?

Bollywood actrice Kiara Advani in Krrish 4?

Tot voor kort ging het gerucht dat Bollywood actrice Kriti Sanon de hoofdrol zou spelen in Krrish 4, maar nu is gebleken dat het misschien wel Kiara Advani gaat worden.

Kiara zou de meeste voor de hand liggende keuze zijn geweest nadat de onderhandelingen met Kriti waren stukgelopen. “Kiara Advani is degene die ze willen voor Krrish 4. Er zijn twee vrouwelijke hoofdrollen in de film en Kriti Sanon was in gesprek voor de hoofdrol, maar haar agenda was volledig volgeboekt met maar liefst vijf films.”

“Kiara is de meest voor de hand liggende keuze omdat ze niet alleen mooi is, maar ook een hele goede actrice. Bovendien is dit de eerste keer dat ze met Hrithik zal werken. Momenteel worden de laatste details besproken met de familie Roshan en dan volgt het besluit”, zegt een van de productiemedewerkers.

Rakesh Roshan maakte niet zo lang geleden bekend dat zodra de pandemie voorbij is, de voorbereidingen voor het vierde deel van de Krrish franchise direct van start gaan.

Scroll naar top