Bollywood producent Sajid Nadiadwala denkt na over Housefull 5

Bollywood producent Sajid Nadiadwala denkt na over Housefull 5

Terwijl de Housefull franchise blijft groeien, wordt veel gespeculeerd over hoe ver de makers willen gaan om elke film fris en interessant te houden. Volgens de laatste berichten werkt Sajid Nadiadwala aan een vijfde deel. En hij is van plan om elk acteur van alle vier de vorige films samen te brengen voor dit vijfde deel.

“Het wordt een enorme cast aangezien alle personages weer bij elkaar komen voor dit vijfde deel. Sajid werkt samen met zijn team aan het script en is van plan de film in IMAX-formaat te maken”, zegt een productiemedewerker. “Sajid en Akshay zijn van plan om hun eigen Comedy Avenger Universe te maken.”

“De laatste films die in Bollywood in het IMAX-formaat zijn opgenomen, zijn Baahubali (2015/2017) en Padmavaat (2018). Dit wordt zeer zeker een interessant project”, vult hij aan.

Details van het project moeten nog worden onthuld, maar als Sajid Nadiadwala erin slaagt het ensemble bij elkaar te brengen, is het redelijk om te zeggen dat het voldoende zal zijn om iedereen naar de theaters te laten stromen.

Scroll naar top