Ali Abbas Zafar werkt aan superhelden film met Bollywood actrice Katrina Kaif

Ali Abbas Zafar werkt aan superhelden film met Bollywood actrice Katrina Kaif

Na de release van de Bollywood film Khaali Peeli heeft regisseur Ali Abbas Zafar nu al zijn aandacht gericht op zijn superhelden film met Katrina Kaif.

“We hebben nu locaties gezien in Dubai en Abu Dhabi. Binnenkort vertrek ik naar Polen en Georgië voor de volgende locaties. We zijn van plan om de film in drie tot vier landen op te nemen”, zegt Ali.

Ali is van plan om Bollywood een van de eerste vrouwelijke superhelden te geven. Het verhaal heeft dan ook haar wortels in India. “Uiteraard nemen we een groot deel van de film ook op in India. We hebben bergachtig terrein nodig voor die gedeelten. Daarvoor hebben we onze aandacht gericht op gebieden in en rondom Himachal Pradesh, Uttarakhand en Delhi gericht.”

Hoewel Katrina geen onbekende is in het demonstreren van haar fysieke vaardigheden, is voor deze film een zeer rigoureuze training vereist voordat ze een superheld wordt. “Mijn film vraagt ??lichamelijk heel veel van haar. De opnames staan dan ook gepland nadat Katrina klaar is met de opnames Phone Bhoot en Tiger 3. Ze heeft getraind om haar flexibiliteit te behouden, maar zodra ze beschikbaar is beginnen we de fysieke voorbereiding.”

Scroll naar top