Kareena bevestigt verloving Bollywood acteur Varun Dhawan

Kareena bevestigt verloving Bollywood acteur Varun Dhawan

Na zoveel speculatie over het huwelijk van Bollywood acteur Varun Dhawan en zijn relatie met zijn vriendin, is het uiteindelijk Kareena Kapoor Khan die bevestigd dat Varun Dhawan en Natasha Dalal zijn verloofd.

Tijdens het radioprogramma van Kareena refereerde ze naar Natasha als Varun’s verloofde. En Varun ontkende het niet. Hij gaf zijn kijk op het huwelijk. “Kijk, wanneer je al zo lang met iemand samen bent dan ga je denken aan trouwen. Ik wil trouwen toen ik het huwelijk van mijn broer en zijn vrouw zag. En daarna volgde mijn nicht Niara. Toen dacht ik: Dit is goed.”

Volgens de laatste berichten zou het stel dit jaar in het huwelijksbootje stappen, maar door de pandemie moesten ze het huwelijk uitstellen.

Scroll naar top