Superhelden film van Bollywood actrice Katrina Kaif zonder mannelijke hoofdrol

Superhelden film van Bollywood actrice Katrina Kaif zonder mannelijke hoofdrol

De aankomende Bollywood superheldenfilm van Ali Abbas Zafar met Katrina Kaif in de hoofdrol heeft geen mannelijke hoofdrol hebben.

“Het klopt dat er geen man tegenover Katrina in de film zit. Maar ik heb ook geen man nodig voor deze film. Katrina is de held(in)”, zegt regisseur Ali. “Het is een compleet nieuwe film met een hele andere insteek dan de meeste films. Hierin is dan ook geen plek voor een zijspoor als een romantisch verhaallijn.”

De regisseur is nog druk bezig met de voorbereidingen voor de film.”Er is nog veel te doen aan voorbereidend werk in deze preproductiefase waarin we ons momenteel bevinden. De locaties voor de opnames zijn in ieder geval bekend”, voegt Ali toe. “Laten we hopen dat alles goed verloopt.”

Scroll naar top