Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan klaar om reeks interessante projecten aan te kondigen

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan klaar om reeks interessante projecten aan te kondigen

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan staat bekend als de enige vrouwelijke acteur die generaties heeft geraakt met haar filmkeuzes en gedenkwaardige performances. Deze superster is niet te stoppen! Kareena zit momenteel in haar laatste trimester en kijkt er uit naar de komst van haar tweede kind. Maar zij is niet het type dat na de bevalling thuis gaat zitten. Kareena wil wel weer aan het werk.

Volgens de laatste berichten staan er volgend jaar drie projecten op de planning. “Kareena is een gedegen professional. 2021 wordt een erg druk jaar voor haar, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ze heeft een paar interessante projecten op de planning staan met personages die je niet snel zult vergeten”, aldus een vriendin van de actrice.

“Dat is behoorlijk wat. Maar Kareena heeft al laten zien dat ze een gezonde balans heeft kunnen vinden tussen haar persoonlijke en professionele leven. Ze kijkt er erg naar uit om terug te keren op een filmset.”

De eerstvolgende film waarin we Kareena kunnen zien in 2021 is Laal Singh Chaddha.

Scroll naar top