Bollywood acteur Salman Khan heeft cameo in film Pathan

Bollywood acteur Salman Khan heeft cameo in film Pathan

Bollywood acteur Salman Khan heeft cameo in film Pathan

Het gerucht doet al enige tijd de ronde. Veel fans kunnen niet wachten om Bollywood acteurs Salman Khan en Shah Rukh Khan weer samen op het witte doek te zien in de film Pathan. Salman Khan begint volgende maand aan de opnames.

Het gaat om een kleine rol van ongeveer 15 minuten. De acteur vliegt in januari voor 10 tot 13 dagen naar Dubai voor de opnames.

Salman keert dan terug als Tiger uit de films Ek Tha Tiger en Tiger Zinda Hai. Producent Yash Raj Films zet hiermee de eerste stap voor hun spionnen-universum waarin de personages uit alle spionfilms samenkomen.

In februari begin Salman aan de opnames van het derde deel uit de Tiger franchise.

Scroll naar top