Bollywood film Housefull 5 wordt duurste komedie ooit?

Bollywood film Housefull 5 wordt duurste komedie ooit?

Na het grote succes van Housefull 4 is producent Sajid Nadiadwala naar verluidt van plan om van Housefull 5 de duurste komedie ooit te maken. De cast bestaat uit veel grote namen waaronder Akshay Kumar en Deepika Padukone.

“Housefull 5 markeert de terugkeer van Deepika Padukone, Kriti Sanon, John Abraham, Abhishek Bachchan, Jacqueline Fernandez en vele anderen uit de vorige vier delen. Het wordt een zeer grote film. Het basisidee is bekend. En de makers hebben een deel van de cast al gesproken.”

“De film brengt alle personages uit de voorgaande delen weer bij elkaar. Sajid werkt samen met zijn team aan het script en is van plan om de film in Imax-format op te nemen, zoals Bahubali en Padmavaat. Sajid en Akshay willen hun eigen Comedy Avenger Universe creëren. Ze hebben er alles voor over om dit te laten slagen”, aldus een productiemedewerker.

Housefull 5 zal naar verwachting worden uitgebracht met Diwali 2023.

Scroll naar top