Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan kiest voor deal met Netflix?

Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan kiest voor deal met Netflix?

Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan kiest voor deal met Netflix?

Na haar laatste film Fanney Khan in 2018 heeft Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan een pauze ingelast. Ze kiest ervoor geen uitspraken te doen over mogelijk toekomstige projecten. Nu doet het gerucht de ronde dat de actrice van plan is om een deal te tekenen met Netflix.

“In de afgelopen paar maanden heeft Aishwarya een paar scripts gelezen. Ze heeft getekend voor de volgende film van Mani Ratnam. En ze is benaderd voor een Netflix-project. Het gaat om een actiedrama. Het is mogelijk dat ze binnenkort starten met de opnames”, aldus een business analist.

“Aishwarya wil maar één of twee films per jaar maken en ze wil heel graag haar digitale debuut te maken. Ze speelde zelfs een grote rol in de beslissing van Abhishek om eerder dit jaar deel uit te maken van de webserie Breathe”, voegt hij toe.

Scroll naar top