Zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan blijkt muzikaal talent

Zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan blijkt muzikaal talent

De 23-jarige zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, Aryan Khan, laat zijn muzikale kant zien in een video waar hij onder andere een populair nummer van Charlie Puth zingt.

In interviews vertelde Shah Rukh Khan altijd wel dat zijn oudste zoon ambities heeft om achter te schermen te werken. Aryan is recent afgestudeerd aan USC en wil graag films maken. Hij brengt nu tijdens deze pandemie tijd door met zijn familie en vrienden. Echter, wat Shah Rukh Khan niet heeft verteld is dat zijn zoon meerdere talenten bezit.

In een video, dat nu viraal gaat, is te zien dat Aryan redelijk gitaar kan spelen, maar ook kan zingen. Samen met een vriend zingt hij onder andere Attention van Charlie Puth.

Er zijn nog geen plannen voor het grote debuut van Aryan Khan. De jongeman heeft echter al wel wat ervaring achter de schermen. Zo was hij op 5-jarige leeftijd de stem van Dash in the Hindi-versie van The Incredibles. En recent was hij de stem voor Simba in de onlangs uitgebrachte film The Lion King, samen met zijn vader die de stem deed voor Mufasa in de Hindi-versie.

Scroll naar top