Bollywood acteur Hrithik Roshan in dubbelrol in Krrish 4?

Bollywood acteur Hrithik Roshan in dubbelrol in Krrish 4?

Bollywood acteur Hrithik Roshan in dubbelrol in Krrish 4?

Iedereen kijkt uit naar de Bollywood film Krrish 4. Rakesh Roshan en Hrithik Roshan hebben beloofd hier opnieuw een spektakel van te maken. En nu komt het grote nieuws dat Hrithik straks zelfs in een dubbelrol te zien zal zijn.

Volgens de laatste berichtgeving zal Hrithik zowel de superheld als de superschurk spelen. Dat is een zeer interessant concept. “Hrithik speelt niet alleen de hoofdrol als de superheld, maar in dit vierde deel gaat Rakesh Roshan een stap verder. Het verhaal is dusdanig geconceptualiseerd dat Hrithik tegenover zichzelf komt te staan. De laatste scene is erg uniek”, zegt een business analist.

Een soortgelijk concept was te zien in de film Robot 2.0. Maar dit is wel de eerste keer dat dit in Bollywood te zien zal zijn.

Scroll naar top