Katrina Kaif’s superheldenfilm wordt deel van superhelden universum met Bollywood remake Mr India

Katrina Kaif’s superheldenfilm wordt deel van superhelden universum met Bollywood remake Mr India

Katrina Kaif's superheldenfilm wordt deel van superhelden universum met Bollywood remake Mr India

Bollywood actrice Katrina Kaif is helemaal klaar om de eerste vrouwelijke superheld te zijn in India. Regisseur Ali Abbas Zafar zegt in een recent interview dat dit de eerste film is in een reeks van superhelden films.

“Ik werk inderdaad aan meerdere superhelden films. Ik wil een superheldenuniversum creëren en we beginnen met Katrina’s film. Daarna wil ik starten met Mr. India, waarin we ook delen uit Katrina’s film terugkomen. De derde superheld is geworteld in de Indiase mythologie en mijn vierde superheld komt uit het Indiase leger.”

Katrina begint aan de opnames zodra ze klaar is met de film Phone Bhoot en Tiger 3.

Scroll naar top