Bollywood actrice Deepika Padukone verwijdert al haar posts op Instagram en Twitter

Bollywood actrice Deepika Padukone verwijdert al haar posts op Instagram en Twitter

Bollywood actrice Deepika Padukone verraste veel van haar fans op Instagram en Twitter, doordat ze al haar oude berichten had verwijderd. De reden? Deepika wil met 2021 een nieuwe start maken.

De 34-jarige actrice deelde op Instagram haar eerste audiodagboek. Ze omschrijft dit als ‘een verslag van mijn gedachten en gevoelens’. Deepika nam de tijd om terug te kijken op 2020. Ze zegt: “2020 was voor iedereen een tijd van onzekerheid”. Maar ze hoopt dat 2021 voor iedereen “goede gezondheid en gemoedsrust” meebrengt.

Deepika heeft 52,5 miljoen volgers op Instagram en 27,7 miljoen op Twitter. Het is wel duidelijk dat Deepika op social media gebied een andere weg inslaat. Wij zijn zeer benieuwd naar haar komende audiodagboeken.

Scroll naar top