Bollywood acteur Varun Dhawan: “We voerden een zware strijd tegen negativiteit.”

Bollywood acteur Varun Dhawan: “We voerden een zware strijd tegen negativiteit.”

Bollywood acteur Varun Dhawan: "We voerden een zware strijd tegen negativiteit."

De Bollywood film Coolie No.1, met in de hoofdrollen Varun Dhawan en Sara Ali Khan, verscheen met Kerst op Amazon Prime Video na veel vertraging door de pandemie. De film, een remake van het origineel uit 1995, werd ontvangen met gemengde reacties. In een recent interview spreekt Varun over de negativiteit die de film al ontving voorafgaand aan haar release.

2020 was geen goed jaar voor de filmindustrie, dat maandenlang stil lag. Afgezien daarvan heerst er een algemene wrok tegen de industrie na de dood van Sushant Singh Rajput. De filmindustrie leek betrokken bij verschillende controverses.

Sprekend over die negativiteit rond de film en de industrie, zegt Varun: “Wij wisten dat we een zware strijd voerden tegen zoveel negativiteit. Niemand kan dat ontkennen. Er waren mensen die de film al vanaf dag één neerhaalden. Maar er zijn een paar massa-entertainers die dit allemaal overleven. Mensen kijken hier voor de lol naar en dat is wat het is. Meer valt er niet over te zeggen.”

Coolie No.1 is op IMDB beoordeeld met een 3.7.

Varun Dhawan werkt momenteel aan zijn volgende film getiteld Jug Jugg Jeeyo. De film is geregisseerd door Raj Mehta. Naast Varun maken ook Anil Kapoor, Neetu Kapoor, Kiara Advani en Prajakta Koli deel uit van de cast.

Scroll naar top