Deepika Padukone benaderd voor negatieve rol in Bollywood film Dhoom 4?

Deepika Padukone benaderd voor negatieve rol in Bollywood film Dhoom 4?

Deepika Padukone benaderd voor negatieve rol in Bollywood film Dhoom 4?

Productiebedrijf Yash Raj Films wil spoedig de Dhoom -franchise nieuw leven inblazen. Er zijn geruchten dat ze van plan zijn om het idee om te gooien en daarom op zoek zijn naar een vrouwelijke hoofdrol. En niemand minder dan Deepika Padukone is benaderd voor de negatieve rol in Dhoom 4.

De 35-jarige actrice, die momenteel bezig is met de opnames van Pathan, is onlangs in gesprek gegaan over de rol. Yash Raj is blij en verrast met haar rol in de film Pathan. Dit was voor hen de aanleiding om haar te benaderen.

Er wordt al jaren gespeculeerd over Dhoom 4 en de mogelijke hoofdrolspelers. Shah Rukh Khan en Ranveer Singh werden vorig jaar gezien als serieuze kandidaten voor de negatieve rol. Het is niet makkelijk om een opvolger te vinden na John Abraham, Hrithik Roshan en Aamir Khan. Maar Deepika lijkt in alle opzichten te voldoen aan de kwaliteiten.

Yash Raj Films wil eind dit jaar van start met de opnames.

Scroll naar top