Bollywood acteurs Sohail en Arbaaz Khan overtreden COVID-maatregelen

Bollywood acteurs Sohail en Arbaaz Khan overtreden COVID-maatregelen

In ieder land gelden een set van maatregelen voor de huidige pandemie. Het is van essentieel belang dat iedereen deze regels naleeft en dat geldt ook voor beroemdheden uit Bollywood. Helaas is gebleken dat Arbaaz en Sohail zich niet aan de regels hebben gehouden. Er is aangifte gedaan en een proces-verbaal opgetekend wegens het overtreden van de regels.

“Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) heeft aangifte gedaan tegen acteur Sohail Khan en zijn zoon Nirvaan, evenals acteur Arbaaz Khan voor het overtreden van COVID-maatregelen. De heren keerden op 25 december terug uit Dubai. Vooraf zijn ze geïnformeerd om na aankomst in quarantaine te gaan in een hotel. Zij hebben gezegd dat ze dat zouden doen in een nabijgelegen hotel, maar zijn gewoon naar huis gegaan”, aldus BMC.

Wat de gevolgen zijn voor het overtreden van deze maatregelen is nog niet bekend. De politie heeft de zaak geregistreerd en zal een onderzoek starten.

Scroll naar top