Preity Zinta wil Hindi versie The Night Manager produceren met in de hoofdrol Bollywood acteur Hrithik Roshan

Preity Zinta van plan om Hindi versie van The Night Manager te produceren met Bollywood acteur Hrithik Roshan

Er doen veel geruchten de ronde dat Bollywood acteur Hrithik Roshan in overleg is voor de hoofdrol in een webserie. Het gaat hier om de Hindi-versie van The Night Manager die naar verluidt door Preity Zinta wordt geproduceerd.

“Preity is al enige tijd bezig met een aantal projecten. Een daarvan is de Indiase versie van de beroemde roman van John Le Carre, The Night Manager. Voor dit project had ze Hrithik in gedachte, omdat hij perfect is voor de rol. Het personage is complex en heeft diverse lagen waar je veel mee kunt experimenteren. En dat is iets wat Hrithik ook graag doet. Hrithik heeft al ingestemd”, aldus een business analist.

De regie van de serie is in handen van Sandeep Modi. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Scroll naar top