Opnames Amitabh Bachchan’s eerste Bollywood film met Sooraj Barjatya in februari van start

Opnames Amitabh Bachchan's eerste Bollywood film met Sooraj Barjatya in februari van start

De opname van de aankomende film van Sooraj Barjatya met Bollywood legende Amitabh Bachchan gaat naar verluidt in februari van start.

Indiase media meldt dat het veelbesproken familiedrama de volgende film van Sooraj Barjatya is, ondanks de geruchten over een samenwerking met Salman Khan. Er wordt echter gezegd dat die samenwerking even op zich laat wachten. Salman Khan en Sooraj komen in 2022 samen.

Dit is de eerste keer dat Amitabh Bachchan zal samenwerken met Sooraj Barjatya. “Toen Sooraj Amitabh Bachchan het script vertelde, was Amitabh zeer verrast. Sooraj is namelijk een goede entertainer. Hij is een zeer vermakelijke en dramatische verhalenverteller. Hij neuriet zelfs de liedjes en de achtergrondmuziek erbij om de acteur een compleet gevoel van de film te geven. Amitabh Bachchan was zeer onder de indruk door deze techniek. Hij reageerde ook erg enthousiast op het script en was verbaasd over de authenticiteit en eenvoud. Het is een bijzondere rol. En hij is al meer dan een decennium niet in een familie-entertainer verschenen. Hij heeft direct getekend”, aldus een productiemedewerker.

Amitabh Bachchan heeft een zeer druk jaar voor de boeg. Hij werkt momenteel aan de thriller MayDay met Ajay Devgn. Hierna gaat hij direct verder aan de film van Sooraj Barjatya. En daarna begint hij aan de opnames van de volgende film van regisseur Vikas Bahl getiteld Deadly.

Scroll naar top