Bollywood acteur Varun Dhawan in dansnummer in Salman Khan’s Antim

Bollywood acteur Varun Dhawan in dansnummer in Salman Khan’s Antim

Bollywood acteur Varun Dhawan benaderd voor dansnummer in Salman Khan’s Antim

Het is geen geheim dat Bollywood acteurs Salman Khan en Varun Dhawan goede vrienden zijn, dus is het ook geen verrassing dat Varun door Salman is benaderd voor een dansnummer in de film Antim.

“Het team wilde een dansnummer dat groots zou worden aangepakt, qua muziek als videoclip. Het is een full-on Desi-song en hiervoor wilden zij een topacteur die naast Salman zou schitteren. Salman dacht aan Varun en heeft hem direct benaderd. Varun voelde zeer vereerd en wil deze kans niet laten schieten. Hij heeft zijn agenda vrijgemaakt voor de opnames, ” zegt een productiemedewerker.

“Aayush Sharma, die ook deel uitmaakt van de film, maakt misschien geen deel uit van de video van dit lied. Het nummer wordt deze maand opgenomen. Dit wordt het eerste nummer waarin Varun en Salman samen te zien zullen zijn. Ze zijn al begonnen met de repetities”, voegt hij toe.

Scroll naar top