Bollywood acteur Varun Dhawan gaat 24 januari trouwen

Gaat Bollywood acteur Varun Dhawan 24 januari trouwen?

Het gerucht gaat dat Bollywood acteur Varun Dhawan eind deze maand in het huwelijksbootje stapt. Het huwelijk had vorig jaar plaats moeten vinden, maar werd door de pandemie uitgesteld. Volgens Indiase media is het stel druk in de weer met de voorbereidingen.

De bruiloft zou op 24 januari plaatsvinden in Alibaug. De ouders van Varun hebben de uitnodigingen via e-mail verstuurd en hun gasten verzocht om 22 tot 25 januari 2021 vrij te maken in hun agenda.

“Ik heb een e-uitnodiging ontvangen en ik ben blij dat de dag eindelijk plaatsvindt. Eind van de maand zul je veel Bollywood sterren zien vertrekken naar Alibaug om de bruiloft bij te wonen. De familie hoopt er alsnog een mooie Punjabi-huwelijk van te maken!”, aldus een vriend van de familie.

Scroll naar top