Bollywood acteur Shahid Kapoor in Rakeysh Omprakash Mehra’s Mahabharata

Bollywood acteur Shahid Kapoor in Rakeysh Omprakash Mehra’s Mahabharata

Bollywood acteur Shahid Kapoor is één van de meest gevraagde acteurs op dit moment. Na het grote succes van Kabir Singh tekende hij het ene na het andere project. Nu gaat het gerucht dat filmmaker Rakeysh Omprakash Mehra hem heeft benaderd voor zijn bewerking van de Mahabharata.

De filmmaker werkt al enige tijd aan dit grote project. Het verhaal wordt verteld vanuit Karna. En Rakeysh ziet in Shahid een geschikte kandidaat voor deze rol. Shahid heeft het script gehoord en reageerde erg enthousiast. Hij heeft al mondeling toegezegd.

“Rakeysh is al enkele jaren bezig om een film te maken over Karna. Het is een grootschalig project en dat vraagt enorm veel van de producent. Maar nu Ronnie Screwvala aan boord is als producent en Shahid Kapoor als Karna heeft Rakeysh nu eindelijk de rust om zijn idee tot leven te brengen.”

Shahid Kapoor heeft recent de film Jersey afgerond. Hij werkt momenteel aan de nieuwe film van Raj en DK voor Amazon Prime Video. En daarna begint hij Mahabharata.

Scroll naar top