Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas ontkent overtreden Britse lockdown-regels

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas ontkent overtreden Britse lockdown-regels

Priyanka Chopra Jonas werd recent gespot terwijl ze een bezoek bracht aan een kapsalon samen met haar moeder in Londen. Maar de 38-jarige ontkent geruchten dat ze de Britse lockdown-regels heeft overtreden.

De Daily Mail meldt dat de 38-jarige actrice door agenten bij de Josh Wood Color-salon in Notting Hill is gezien. Uit de verklaring blijkt dat de actrice kon aantonen dat de afspraak specifiek was bedoeld voor een film.

Een woordvoerder van de actrice: “Met inachtneming van de richtlijnen, werd het haar van Priyanka Chopra Jonas gekleurd door Josh Wood voor de film waar ze momenteel aan werkt. De salon werd privé geopend voor de productie. Alle betrokkenen waren vooraf getest en volgden zowel de richtlijnen van DCMS als de regels voor filmproductie.”

“Volgens Film London en het huidige overheidsadvies is het mogelijk om film- en tv-productie voort te zetten en blijven locaties geschikt voor shoots zolang de goedgekeurde COVID-19-richtlijnen worden gevolgd.”

Scroll naar top