Imran Khan: “Ik heb hard gewerkt om te voorkomen dat ik in de Bollywood-bubbel ‘leef’”

Imran Khan: “Ik heb hard gewerkt om te voorkomen dat ik in de Bollywood-bubbel ‘leef'”

Imran Khan: "Ik heb hard gewerkt om te voorkomen dat ik in de Bollywood-bubbel 'leef'"

Zijn laatste Bollywood film was Katti Batti uit 2015, waarna vrij snel werd onthuld dat Imran Khan wilde stoppen met acteren. Ondanks dat hij niet langer in de schijnwerpers staat, heeft de voormalige acteur contact gezocht met zijn fans via Reddit Ask Me Anything waar hij werd bestookt met onder andere vragen over het sociale leven in Bollywood.

“Ik kijk geen tv…ik heb heel hard gewerkt om te voorkomen dat ik in die Bollywood bubbel leef waar je alleen maar leeft voor de films. Dat kan erg verstikkend zijn.”

Op de vraag waarom hij niet werd ingezogen in het hele sociale circus antwoordde hij: “”Het is niet echt een bewuste poging geweest. Ik ben oprecht niet geïnteresseerd in de meeste heisa. Mijn aandacht gaat uit naar mijn rustige, vredige leven. Ik houd van mijn oude vrienden, mijn katten en honden. Idealiter zou ik gewoon films willen maken en de rest van het circus overslaan.”

Een geïnteresseerde fan vroeg hoe Bollywood-feesten echt zijn en Imran had geen moeite om die vraag te beantwoorden. “Precies hetzelfde zoals alle andere feesten. Mensen drinken, dansen, staan ??in hoeken en roddelen over mensen die ze niet mogen. Er zijn dronken hookups en ruzies. En mensen blijven naar de badkamer gaan, zelfs als ze niet hoeven te plassen.”

Scroll naar top