Zus van Jiah Khan beschuldigt Sajid Khan van seksueel wangedrag

Zus van Jiah Khan beschuldigt Sajid Khan van seksueel wangedrag

Zus van Jiah Khan beschuldigt Sajid Khan van seksueel wangedrag

De zus van wijlen Bollywood actrice Jiah Khan heeft filmmaker Sajid Khan beschuldigd van seksueel wangedrag in de onlangs uitgezonden BBC-documentaire Death in Bollywood over de dood van de actrice.

De clip werd op sociale media gedeeld door Kangana Ranaut. Hierin zegt Karishma Khan het volgende: “Toen ze door Sajid Khan werd gevraagd om haar topje uit te doen, kwam ze thuis en huilde. Ze zei: ‘Het was een repetitie. Ze las het script. En hij vroeg haar om haar topje uit te doen en in haar beha te blijven staan. Ze wist niet wat ze moest doen. ‘De opnames zijn nog niet eens begonnen en dit is wat er gebeurd.’, zei ze. Ze kwam thuis en huilde.”

“Ze zei: ‘Ik heb een contract, en als ik vertrek, zal hij mij aanklagen en mijn naam door het slijk halen. En wanneer ik blijf, word ik seksueel lastiggevallen. Het is een situatie waarin ik in beide gevallen aan het kortste eind trek.’ En dus heeft ze de film gedaan”, voegt Karishma toe.

Karishma vertelde verder over haar eigen ervaring met Sajid. “Ik herinner mij dat ik met mijn grote zus naar het huis van Sajid Khan ging. Daar zat ik aan de keukentafel. Ik was 16 jaar. Ik droeg gewoon een topje en leunde tegen de tafel. Hij staarde een beetje en zei: ‘Oh, ze wil seks’. Mijn zus Jiah reageerde geschokt en zei: ‘Nee, waar heb je het over’? En hij zei: ‘Kijk eens hoe ze zit’.”

Kangana Ranaut voert nog altijd een heftige strijd in haar eentje om de “Bollywood-maffia” te verslaan. Ze zegt: “Ze hebben Jiah vermoord, ze hebben Sushant vermoord en ze probeerden mij te vermoorden. Maar zwerven vrij rond en krijgen de volledige steun van de maffia, die elk jaar sterker en succesvol wordt. Weet dat de wereld niet ideaal is. Je bent of de prooi of het roofdier. Niemand gaat je redden. Je moet jezelf redden.”

Scroll naar top