Ook jongste dochter Sridevi maakt binnenkort haar debuut in Bollywood

Ook jongste dochter Sridevi maakt binnenkort haar debuut in Bollywood

Al enkele jaren doen geruchten de ronde over de carrièreplannen van de jongste dochter van Bollywood producent Boney Kapoor en wijlen actrice Sridevi. Boney heeft wel eens aangegeven dat ze wel degelijk geïnteresseerd is in een toekomst als actrice. Nu bevestigt Boney dat er inderdaad iets op de plank ligt.

“Ja, Khushi wil heel graag acteren. Binnenkort volgt er een aankondiging”, zegt hij in een recent interview. Hij voegt direct toe dat hij niet degene is die haar debuutfilm regisseert dan wel produceert.

Hiermee volgt Khushi hetzelfde pad als haar stiefbroer Arjun en zus Jhanvi. Arjun maakte zijn debuut met de film Ishaqzaade van Yash Raj Films en Jhanvi maakte haar debuut met Dhadak van Dharma Productions. De grote vraag is: Welk productiebedrijf zal Khushi introduceren in Bollywood?

Sridevi zal dit niet meemaken. Ze overleed in 2018 op 54-jarige leeftijd terwijl ze in Dubai was om een bruiloft van een familielid bij te wonen. Volgens het autopsierapport is ze verdronken in het bad van haar hotelkamer.

Scroll naar top