Bollywood actrice Deepika Padukone onthult alle films waar ze aan werkt

Bollywood actrice Deepika Padukone onthult alle films waar ze aan werkt

Bollywood actrice Deepika Padukone onthult alle films waar ze aan werkt

In een interview met het tijdschrift Femina vertelt Bollywood actrice Deepika Padukone over haar plannen voor het komende jaar.

“Dus ik begin meteen met de film van Shakun Batra. Het is een relatieverhaal dat we nog niet eerder in de Indiase cinema hebben gezien. Dan is er Pathan, een actiefilm met Shah Rukh Khan, gevolgd door Nag Ashwin’s meertalige film met Prabhas”, zegt ze.

“Ik ben tevens bezig met de voorbereidingen van de remake van de film The Intern van Anne Hathaway. Deze film is vandaag de dag zo relevant waarin de millennial en de oudere generatie samenkomen. En daarna begin ik aan het beroemdste verhaal uit ons land, Mahabharata, waarin ik Draupadi speel.Dit verhaal wil ik aan de wereld vertellen”, voegt ze toe.

Deepika heeft het dit jaar goed voor elkaar! We kunnen niet wachten totdat de films worden uitgebracht. De grote vraag is natuurlijk: Kunnen we deze in de bioscoop bekijken?

Scroll naar top