Bollywood producent Boney Kapoor gaat acteren

Bollywood producent Boney Kapoor gaat acteren

Bollywood producent Boney Kapoor gaat acteren

Bollywood producent Boney Kapoor waagt de stap om te gaan acteren. De broer van acteurs Anil Kapoor en Sanjay Kapoor maakt zijn debuut met de film van Luv Ranjan waarin hij de vader speelt van Ranbir Kapoor.

Regisseur Luv Ranjan vond Boney perfect voor de rol en benaderde hem. Maar de producent had zijn twijfels. Hij voelt zich beter wanneer hij achter de camera staat. Hij wees het aanbod af. Het kostte Luv veel overtuigingskracht en die kwam niet alleen vanuit hem.

Luv nam contact op met Arjun Kapoor en vroeg hem om zijn vader te overtuigen. Arjun reageerde enthousiast op de rol en wilde maar al te graag zijn medewerking verlenen. Hij ging niet alleen naar zijn vader. Arjun nam al zijn zusjes mee om zijn vader te overtuigen om deze kans aan te grijpen. Uiteindelijk gaf Boney toe.

Naast Ranbir en Boney maken ook Shraddha Kapoor en Dimple Kapadia deel uit van de cast.

Scroll naar top