Bachchan familie en Govinda niet uitgenodigd voor bruiloft van Bollywood acteur Varun Dhawan

Bachchan familie en Govinda niet uitgenodigd voor bruiloft van Bollywood acteur Varun Dhawan

Vandaag stapt Bollywood acteur Varun Dhawan in het huwelijksbootje met zijn vriendin Natasha Dalal. Veel van hun Bollywood vrienden zullen deze dag bijwonen, maar de gastenlijst roept ook enkele vraagtekens op.

Volgens Indiase media is een aantal grote namen niet uitgenodigd voor de bruiloft, zoals Pahlaj Nihalani en Govinda. Zij zijn al jaren vrienden met elkaar. Nog verrassender is dat noch Amitabh Bachchan en zijn familie noch Boney Kapoor en Anil Kapoor en familie zijn uitgenodigd. Arjun Kapoor zal er vandaag wel bij zijn.

“Boney’s zoon Arjun Kapoor is uitgenodigd. Boney niet. Niemand uit de familie van Anil Kapoor is uitgenodigd. De Bachchan- familie is niet uitgenodigd. Aan de andere kant is kledingontwerper Manish Malhotra, die familie is van Varun’s moeder, wel uitgenodigd, net als Karan Johar en Shashank Khaitan”, zegt een vriend van de familie.

In een reactie op hetzelfde zegt een vooraanstaande producent: “Deze bruiloft is een herhaling van de Abhishek-Aishwarya-bruiloft. Het zal veel van David’s vrienden blijvend pissig achterlaten.”

Scroll naar top