Paresh Rawal en Akshay Kumar komen samen voor Bollywood film Oh My God 2

Paresh Rawal en Akshay Kumar komen samen voor Bollywood film Oh My God 2

Paresh Rawal en Akshay Kumar komen samen voor Bollywood film Oh My God 2

Bollywood acteur Paresh Rawal hoopte enkele jaren geleden al op een vervolg van de succesvolle film Oh My God uit 2012. Het lijkt erop dat zijn wens in vervulling gaat. Het grote nieuws is dat Paresh samen met Akshay Kumar te zien zal zijn in Oh My God 2.

“Akshay, Paresh, Ashwin wilden al heel lang Oh My God 2 maken, maar dat is niet zo makkelijk als het klinkt. Samen hebben ze vele brainstormsessies gehad om een verhaal te bedenken die beter is dan het eerste deel. En die jaren van onderzoek en brainstormsessies hebben gewerkt. Ze hebben een script dat aansluit en vooral recht doet aan het eerste deel”, zegt een productiemedewerker.

“Zelfs tijdens opnames van films waren de drie constant in contact met elkaar over het script van Oh My God. Ook zijn er verschillende meetings geweest om het productieproces en de betrokken acteurs te bepalen. Het script is klaar en de opnames gaan in de zomer van 2021 van start”, voegt hij toe.

Scroll naar top