Saif Ali Khan over zijn negatieve rol in Bollywood film Adipurush

Saif Ali Khan over zijn negatieve rol in Bollywood film Adipurush

De opnames voor de volgende Bollywood film van acteur Saif Ali Khan zijn van start. De 50-jarige speelt een negatieve rol in de film en hij kan niet wachten.

“Ik heb altijd meer van personages gehouden die niet volbloed ‘goed’ zijn. Personages met ‘grijze’ tinten en volledig negatieve rollen hebben wel wat. In Adipurush speel ik de ultieme ‘bad guy’. Maar na een bepaald punt wordt het deprimerend als je constant slechte personages vertolkt”, zegt Saif in een recent interview.

“Ik ben ook bang dat ik repetitief word. Dus ik breng het in evenwicht door een personage als Sartaj Singh (Sacred Games), die vriendelijk en kwetsbaar is. Het idee is om verschillende energieën te kanaliseren.”

Adipurush, met in de hoofdrollen Prabhas en Saif Ali Khan, wordt geregisseerd door Om Raut. De film verschijnt in 2022 op het witte doek.

Scroll naar top