Bollywood productiebedrijf YRF bereidt speciale showreel voor ter gelegenheid van 50-jarig jubileum

Bollywood productiebedrijf YRF bereidt speciale showreel voor ter gelegenheid van 50-jarig jubileum

Yash Raj Films is van plan nieuwe Bollywood producties te presenteren in een special showreel ter ere van haar 50e verjaardag.

Volgens berichten maakt de productiegigant zich op voor een officiële aankondiging. YRF werkt momenteel aan een hele reeks films, waaronder Pathan met Shah Rukh Khan, Deepika Padukone en John Abraham, Tiger 3 met Salman Khan en Katrina Kaif, een film met Ajay Devgn en het debuut van Ahaan Pandey.

“Er wordt een speciale showreel voorbereid voor het grote scherm om alle YRF-films te vieren. In dezelfde showreel komt het bedrijf met een aankondiging van hun aankomende films, waaronder films met Salman Khan, Katrina Kaif, Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, John Abraham, Ajay Devgn en Vicky Kaushal. Het wordt groots aangepakt om ook cinema als geheel te vieren. Daarnaast wordt verwacht dat ze beelden van de aankomende films zullen tonen en dat het niet blijft bij posters”, aldus een business analist.

“Behalve de aankondiging van de nieuwe films, wordt in dezelfde showreel ook een update verwacht van films als Prithviraj, Jayeshbhai Jordaar en Shamshera”, voegt hij toe.

Scroll naar top