Rohit Shetty en Akshay Kumar oneens over releasedatum Bollywood film Sooryavanshi

Rohit Shetty en Akshay Kumar oneens over releasedatum Bollywood film Sooryavanshi

De release van de Bollywood film Sooryavanshi werd vorig jaar uitgesteld vanwege de pandemie. De releasedatum werd steeds verschoven totdat er zelfs sprake was van een mogelijke release op een digitaal platform. Dit wilden de makers niet. Het is inmiddels bevestigd dat de film in de bioscopen zal verschijnen. Maar het lijkt erop dat regisseur Rohit Shetty en acteur Akshay Kumar het maar niet eens kunnen worden over de datum.

Aanvankelijk werd gezegd dat de film deze maand zou worden uitgebracht. Maar Rohit Shetty zegt dat dit zeer onwaarschijnlijk is. Hij geeft de voorkeur aan een release in de zomermaanden juni of juli. Maar Akshay Kumar is het hier niet mee eens. Hij wil de film in de bioscopen hebben zodra het kan.

Beide heren zullen ergens een compromis moeten sluiten, want het publiek wacht nu al een jaar op deze film. We zullen het nog even moeten afwachten.

Scroll naar top