Bollywood actrice Jacqueline Fernandez maakt Hollywood-debuut in Women Stories

Bollywood actrice Jacqueline Fernandez maakt Hollywood-debuut in Women Stories

Bollywood actrice Jacqueline Fernandez zal haar Hollywood debuut maken met de film Woman Stories. Dit project heeft als doel verhalen te presenteren van vrouwen uit verschillende lagen van de bevolking.

Woman Stories is een film waarin zes korte verhalen samenkomen als één. De korte films worden allemaal geregisseerd door vrouwelijke regisseurs van over de hele wereld. Jacqueline speelt de hoofdrol in het deel van filmmaker Leena Yadav (Parched), getiteld Sharing a Ride. Ook transgendermodel Anjali Lama maakt deel uit van de korte film verhaal.

Women’s Stories wordt geproduceerd door Iervolino Entertainment en het non-profit productiebedrijf We Do It Together. “Onze missie bij We Do It Together is om het beeld van vrouwen in films en media te verbeteren en te veranderen, van object tot onderwerp. We zijn toegewijd aan het vertellen van verhalen over vrouwen, zowel voor als achter de camera. Daarom is de film Women Stories zo belangrijk voor ons.”

“Wij hebben vrouwelijke regisseurs van over de hele wereld samengebracht die samenwerken en persoonlijke verhalen delen vanuit hun eigen standpunt. Wij vertellen de verhalen over deze heldinnen en hun ambities: van gezondheidswerkers tot moeders, kunstenaars en zakenvrouwen, om er maar een paar te noemen”, aldus Chiara Tilesi, oprichter van We Do It Together.

De hoofdrollen in de overige korte films worden vertolkt door Cara Delevingne, Eva Longoria, Margherita Buy, Leonor Varela en Oscarwinnaar Marcia Gay Harden. Women Stories wordt opgenomen in India, Italië en de VS.

Scroll naar top