Bollywood actrice Kangana Ranaut gaat Indira Gandhi spelen in politiek drama

Bollywood actrice Kangana Ranaut gaat Indira Gandhi spelen in politiek drama

Bollywood actrice Kangana Ranaut gaat de rol van voormalig premier van India, Indira Gandhi, spelen in een politiek drama. De film wordt geregisseerd door Sai Kabir en geproduceerd door de 33-jarige actrice.

“Ja, wij zijn druk bezig met het project. Het script is bijna klaar. Wel belangrijk om te benoemen is dat deze film geen biopic is over het leven van Indira Gandhi. De film zal mijn generatie helpen om (het) sociaal-politieke landschap van het huidige India te begrijpen”, zegt Kangana in een interview.

“Veel prominente acteurs zullen deel uitmaken van deze film. En ik kijk er naar uit om de meest iconische leider te spelen die wij hebben gehad in de geschiedenis van de Indiase politiek”, voegt ze toe.

Scroll naar top