Bollywood acteur Govinda wil alles onthullen in autobiografie

Bollywood acteur Govinda wil alles onthullen in autobiografie

Bollywood acteur Govinda wil alles onthullen in autobiografie

Bollywood acteur Govinda komt met een autobiografie waarin hij terugkijkt op 35 jaar in de Indiase filmindustrie. Dat maakt de 57-jarige bekend in een recent interview. De autobiografie wordt geen dikke pil, maar bestaat uit meerdere delen.

“Ik had al vroeg besloten dat ik mijn autobiografie zou schrijven op mijn 57e. Het wordt een autobiografie dat bestaat uit meerdere delen. Mijn verhaal kan niet in één boek worden opgenomen. Elke fase wordt een ander boek. Ik zal alles onthullen, van mijn kinderjaren tot mijn succes als acteur maar ook de lege fase in mijn leven waarin ik niet veel werk had”, zegt Govinda.

“Ik zal het op een luchtige manier schrijven. Ik wil de memoires ontwikkelen voor de jonge dromers die de filmindustrie willen veroveren. Wanneer zij het lezen, dan zullen de meeste van hun problemen al zijn opgelost. Net als Raj Kapoorji heb ik geprobeerd om mijn verhaal te vertellen via mijn personages”, voegt hij toe.

Govinda is momenteel in gesprek met meerdere uitgevers. Zodra de deal rond is zal hij de naam van zijn autobiografie onthullen.

Scroll naar top