Bollywood actrice Priyanka Chopra introduceert eigen haarverzorgingslijn Anomaly

Bollywood actrice Priyanka Chopra introduceert eigen haarverzorgingslijn Anomaly

Van Miss World tot actrice, zangeres tot producer. Dat is Priyanka Chopra Jonas. Ook tijdens de lockdown blijft ze haar professionele doelen één voor één halen. Nu heeft de actrice voor het eerst haar eigen merk gelanceerd. Ze is haar eigen haarverzorgingslijn gestart. Het merk, genaamd Anomaly, is volledig veganistisch, milieuvriendelijk én betaalbaar.

Priyanka kondigde het merk officieel aan via sociale media. “Dit is ANOMALY. Wat een surrealistisch moment om je kennis te laten maken met het eerste merk dat ik ooit heb gemaakt!!! De afgelopen 18 maanden heb ik samen met mijn partners bij Maesa hard gewerkt en geleefd naar de dag dat we ons werk van liefde met de wereld kunnen delen., En ik kan niet geloven dat het eindelijk zover is.”

“Ik heb in de loop der jaren veel geprobeerd en veel geleerd over haarverzorging. Wat mij geweldige haardagen gaf, wat niet en alles daar tussenin. Dit heb ik in een verzameling producten verwerkt die je haar de verzorging bieden die het verdient. Onze producten zijn veganistisch en schoon, met hoogwaardige ingrediënten. Onze flessen zijn gemaakt van 100% plastic afval uit onze oceanen en stortplaatsen,” zegt ze en benadrukt dat het veganistisch en volledig milieuvriendelijk is.

Priyanka heeft het merk ook betaalbaar gemaakt zodat het toegankelijk is voor een groter publiek. “Oh, en trouwens, het is $5,99! We zijn van mening dat het product niet onze aarde moet kosten en voor iedereen beschikbaar moet zijn”, schreef ze.

De producten zijn exclusief verkrijgbaar in de VS bij Target. Nieuws over de beschikbaarheid in India en andere landen wordt later bekend gemaakt.

Scroll naar top