Bekijk de trailer van de Bollywood remake The Girl on the Train

Bekijk de trailer van de Bollywood remake The Girl on the Train

De trailer voor de Bollywood remake van de gelijknamige Hollywood hit The Girl on the Train is uit. Parineeti Chopra speelt de hoofdrol in deze psychologische thriller.

De actrice ziet er overtuigend uit in de rol van een gescheiden alcoholist. De film vertelt het verhaal van een gescheiden alcoholiste die elke dat dezelfde trein neemt, maar betrokken raakt bij een onderzoek naar vermiste personen. Ze wordt ondervraagd in een moordonderzoek, maar kan zich niet alles herinneren. En wanneer zij de hoofdverdachte wordt lijken er zich nog meer geheimen te onthullen.

De Amerikaanse film was gebaseerd op de gelijknamige bestverkopende roman van Paula Hawkins uit 2015.

The Girl on the Train, met in de hoofdrollen Parineeti Chopra, Aditi Rao Hydari, Kirti Kulhari, Avinash Tiwary, Ishita Dutta en Vatsal Seth. is geregisseerd door Ribhu Dasgupta en geproduceerd door Reliance Entertainment. De film gaat op 26 februari in première op Netflix.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top