Bollywood acteur Sunny Deol speelde grote rol bij opening bioscopen

Bollywood acteur Sunny Deol speelde grote rol bij opening bioscopen

Bollywood acteur Sunny Deol staat er bekend om dat hij het hardste ‘brult’ op het witte doek, maar ook in het echte leven zorgt hij ervoor dat zijn werk spreekt. Dat is te merken aan het feit dat de regering heeft aangekondigd dat de bioscopen weer volledig open mogen, maar er niets wordt gezegd over de man die het daadwerkelijk heeft mogelijk gemaakt. En dat is Sunny Deol, de acteur en het parlementslid die zijn initiatieven weet te verwezenlijken op het hoogste niveau.

“Het was Sunny Deol die de delegatie van de filmindustrie leidde. Hij sprak met diverse ministers en verzocht hen om erover na te denken om bioscopen weer volledig bezet te krijgen. Een zaal mocht maar voor 50 procent gevuld zijn. Sunny pleitte voor 100 procent”, zegt een vriend.

Het argument
“Ze hebben de situatie tot in detail uitgelegd. De hele sector ligt plat. Producenten kunnen het zich niet veroorloven om hun films uit te brengen met een bezettingsregel van 50 procent. Daarnaast kan het publiek het ook niet aan met deze regelgeving. En gezien het feit dat er nu ook sociale bijeenkomsten mogen worden gehouden en restaurants ook weer open zijn, is het alleen maar logisch dat ook de bioscopen weer volop kunnen meedraaien.”

“De ministers hebben geduldig naar het argument geluisterd en zeiden dat ze spoedig met een oplossing zouden komen”, voegt hij toe. 72 uur na de meeting kwamen de ministers met het besluit om ook de bioscopen weer open te stellen.

Dankbaarheid
De branche is Sunny Deol enorm dankbaar. “Sunny Deol heeft zich ingezet om de belangen van de filmindustrie te behartigen. Hij heeft een cruciale rol gespeeld om de filmindustrie op weg te helpen naar herstel en groei. Ik ben ervan overtuigd dat de filmindustrie zal blijven profiteren van zijn gewaardeerde leiderschap en advies”, aldus Kamal Gianchandani, voorzitter van de Multiplex Association of India.

Sunny Deol wilde erg zelf niets over kwijt. “Ik ben blij dat dit nu eindelijk mag gebeuren en ik hoop echt dat we de zaken weer kunnen oppakken voor de entertainmentindustrie.”

Scroll naar top