Bollywood actrice Janhvi Kapoor en acteur Kartik Aaryan volgen elkaar niet meer op Instagram

Bollywood actrice Janhvi Kapoor en acteur Kartik Aaryan volgen elkaar niet meer op Instagram

Bollywood actrice Janhvi Kapoor en acteur Kartik Aaryan volgen elkaar niet meer op Instagram. Het gerucht gaat dat de twee acteurs een flinke ruzie hebben gehad.

Janhvi en Karthik werken samen met debutant Lakshya aan de film Dostana 2. De opnames gingen vorig jaar van start, maar moesten worden stilgelegd vanwege de lockdown. De volgende opnames stonden gepland in Engeland, maar de lockdown is daar verlengd tot eind februari. Het productiebedrijf zoekt nu naar een andere oplossing. Maar kunnen de hoofdrolspelers nog wel met elkaar door één deur?

Het stel was recent nog op vakantie in Goa. Maar volgens de geruchten moet er tijdens die vakantie iets zijn gebeurd. Want vlak daarna volgden zij elkaar niet op Instagram. Geen van beide wil er iets over kwijt. Fans zijn teleurgesteld en hopen dat het niets ernstigs is. Ze hopen dat de twee zich erover heen kunnen zetten en snel weer vrienden zullen zijn.

Scroll naar top