Bollywood producent Aditya Chopra onthult binnenkort de films voor het 50-jarig jubileum van YRF

Bollywood producent Aditya Chopra onthult binnenkort de films voor het 50-jarig jubileum van YRF

Yash Raj Films, het grootste productiebedrijf in Bollywood, viert dit jaar haar glorieuze 50-jarig bestaan. En nu de bioscopen weer allemaal volledig open mogen staat Aditya Chopra klaar om zijn grote plannen voor de langverwachte YRF 50-viering te onthullen.

“Aditya Chopra werkt al enige tijd aan het masterplan voor YRF 50. Hij kan niet wachten om met de aankondiging te komen. Het iconische filmproductiebedrijf zal binnenkort hun ambitieuze feestplan uitrollen. Dit bestaat onder andere uit de langverwachte showreel die naar verwachting de mensen versteld zal doen staan! YRF is de grootste in Bollywood. En zij zijn het enige productiebedrijf die tijdens de pandemie zijn begonnen met de opnames van vier grote films!”, aldus een business analist.

“Aditya Chopra heeft eerder aangekondigd dat alle films van YRF eerst in de bioscoop zullen worden uitgebracht. Hij heeft zich aan zijn woord gehouden. Het productiehuis heeft de bioscoopketen gesteund door geen van haar films op OTT platformen uit te brengen. Aditya wil het publiek nu vertellen dat YRF-films alleen dienen te worden ervaren op het grote witte doek. Daarom zal deze aankondiging allereerst in de bioscopen plaatsvinden en zal ons allemaal verrassen!”, voegt hij toe.

YRF zal naar verwachting vijf nieuwe films aankondigen en ook meer onthullen over de films Prithviraj, Shamshera, Jayeshbhai Jordaar, Bunty Babli 2 en Sandeep Aur Pinky Faraar.

“Tevens zal Aditya Chopra ook andere grote ideeën onthullen die zullen aangeven hoe Yash Raj Films, het oudste en grootste filmproductiebedrijf in India, haar 50ste jubileum zal vieren. Er worden verschillende aankondigingen verwacht en de blauwdruk van al deze ideeën is goedgekeurd”, aldus de business analist.

Scroll naar top