Indra Kumar wil remake van zijn Bollywood hit Dil

Indra Kumar wil remake van zijn Bollywood hit Dil

Bollywood regisseur Indra Kumar, die de klassieker Dil (1990) uit de jaren 90 maakte, wil een remake van de film.

Indra Kumar heeft een deal voor drie films getekend met Bhushan Kumar. Op dit moment is hij bezig met de opnames van de eerste van de drie getiteld Thank God. Het is de bedoeling dat daarna de remake van Dil volgt. “De makers zijn er eigenlijk nog niet helemaal uit. Indra is een voorstander om een remake te maken, maar de makers hebben nog een andere optie, namelijk een vervolg op Dil. Op dit moment wordt hard aan het script gewerkt.”

Het is niet bekend of Madhuri Dixit en Aamir Khan, die de hoofdrollen speelden in het origineel, ook in de remake zullen verschijnen. “Er zijn geen verdere details bekend. Er wordt nog aan het script gewerkt en daarna zullen we ons richten op de cast. Op dit moment hebben we nog een lange reis voor de boeg. We stoppen alle energie in het maken van Thank God. Zodra de opnames in de zomer zijn afgerond, gaan we verder met Dil”, aldus een productiemedewerker.

Scroll naar top