Bollywood acteur Rajiv Kapoor overleden

Bollywood acteur Rajiv Kapoor overleden

Bollywood acteur Rajiv Kapoor is vanmorgen op 58-jarige leeftijd overleden. Rajiv Kapoor is de jongere broer van Randhir Kapoor en wijlen acteur Rishi Kapoor.

Volgens berichten heeft hij vanmorgen een hartaanval gehad. Hij werd met spoed naar het Inlaks-ziekenhuis gebracht, waar hij volgens Times of India bij aankomst was overleden.

Randhir bevestigt het nieuws. “Ik heb mijn jongste broer, Rajiv, verloren. Hij is er niet meer. De doktoren deden hun best, maar konden hem niet redden. Ik ben in het ziekenhuis, waar ik wacht op zijn lichaam.”

Neetu Singh Kapoor deelde onderstaand bericht op haar Instagram:

Rajiv Kapoor is onder meer bekend van populaire films als Ram Teri Ganga Maili, Mera Saathi en Hum To Chale Pardes. De acteur werd een filmproducent met de film Henna in 1991. Hij zou zijn Bollywood-comeback maken in de sportdrama met de titel Toolsidas Junior waar Sanjay Dutt de hoofdrol in speelt. Rajiv Kapoor, die zijn debuut maakte in Bollywood met de film Ek Jaan Hain Hum uit 1983, was voor het laatst te zien in de film Zimmedaar uit 1990.

Scroll naar top