Bollywood actrice Sushmita Sen hint op relatiebreuk

Bollywood actrice Sushmita Sen hint naar relatiebreuk

De relatie tussen Bollywood actrice Sushmita Sen en model Rohman Shawl is naar verluidt voorbij. De actrice maakt de relatiebreuk bekend via sociale media in een cryptisch bericht.

Sinds haar post speculeren fans over de vraag of de 45-jarige actrice al dan niet uit elkaar is met Rohman. De post die ze deelde was: “Het probleem is dat vrouwen denken dat hij zal veranderen, maar dat gebeurt niet. De fout die mannen maken, is dat ze denken dat zij hem nooit zal verlaten. Dat doet ze wel.”

In het bijschrift schreef ze: “Moraal van het verhaal … Hij zal niet, zij zal wel, #factcheck #truethat. Ik hou van jullie!!! Mmuuuaaah.”

Ondanks het leeftijdsverschil van 15 jaar tussen de twee, zei Rohman ooit: “Alles in mijn leven veranderde nadat ik Sushmita ontmoette. Als buitenstaanders hebben we een bepaalde perceptie over het leven van een ster. Maar als je hen leert kennen, realiseer je je dat het hard werken is.”

“Op persoonlijk vlak heeft mij dat erg veranderd. Ik begon dingen serieus te nemen. En het leven meer te respecteren, zowel die van mij als die van anderen. Toen ik met modellenwerk begon wilde ik beroemd worden. Maar nu heb ik andere plannen. Ik wil het zakenleven in. Voorlopig houd ik het wel bij modellenwerk. Dat maakt mij gelukkig. Maar beroemd worden staat niet meer op mijn verlanglijstje”, voegde hij toe.

Scroll naar top