Emraan Hashmi als de slechterik in Bollywood film Tiger 3

Emraan Hashmi als de slechterik in Bollywood film Tiger 3

Bollywood acteur Salman Khan en Katrina Kaif keren terug in hun rol als RAW- en ISI-agenten in de spionagethriller Tiger 3. De opnames gaan in maart van start. Het gerucht is dat Emraan Hashmi in dit deel de slechterik zal spelen.

Emraan Hashmi past goed in de rol. En wil graag de uitdaging aangaan op het op te nemen tegen Salman Khan. Emraan is een intense acteur en de kwaliteit van de rol heeft hem naar verluidt overtuigd. Verdere details zijn onbekend.

Ook het derde deel van de Tiger-franchise wordt in diverse landen opgenomen. De makers zijn van plan om in juni te beginnen aan hun Europa-trip. YRF wil ongeveer 40 tot 45 dagen in Europa doorbrengen. Hoewel de COVID19-maatregelen in Europa nog steeds van kracht zijn hopen de makers dat de situatie in juni beter is. Er is ook gekeken om uit te wijken naar andere mogelijkheden, zoals Istanbul. Ze hopen in ieder geval de film op echte locaties in het buitenland op te nemen.

Tiger 3 wordt geproduceerd door Yash Raj Films en geregisseerd door Maneesh Sharma.

Scroll naar top