Nick Jonas: “Priyanka Chopra Jonas is misschien wel de eerste Jonas die een Oscar gaat winnen”

Nick Jonas: "Priyanka Chopra Jonas is misschien wel de eerste Jonas die een Oscar gaat winnen"

Priyanka Chopra Jonas is één van de beste actrices in Bollywood en Hollywood. Haar film The White Tiger heeft veel goede recensies ontvangen en er wordt al gesproken over een mogelijke Oscarnominatie.

Haar man Nick Jonas heeft alles op de voet gevolgd en is trots op zijn vrouw. Met de prachtige recensies op zak en het feit dat de film een groot succes is, is het geen verrassing dat er geruchten zijn over een Oscarnominatie. Nick steunt haar voor de volle 100 procent. “Priyanka Chopra Jonas is misschien wel de eerste Jonas die een Oscar wint.”

Naast de opnames en release van The White Tiger heeft Priyanka niet stilgezeten tijdens de lockdown. Zij heeft recent haar autobiografie uitgebracht en is momenteel bezig met de opnames voor Matrix 4 en Text For You.

Scroll naar top