Affaire van Bollywood acteur Imran Khan met Lekha Washington reden achter scheiding met Avantika Malik?

Affaire van Bollywood acteur Imran Khan met Lekha Washington reden achter scheiding met Avantika Malik?

Affaire van Bollywood acteur Imran Khan met Lekha Washington reden achter scheiding met Avantika Malik?

Iedereen schrok van het nieuws toen Bollywood acteur Imran Khan en Avantika Malik een jaar geleden het nieuws van hun scheiding aankondigden. Sindsdien zwijgen beiden over de breuk. Hoewel veel geruchten beweerden dat de falende carrière van Imran de reden was achter de ruzie tussen het koppel, blijkt nu dat er toch iets anders aan de hand was.

Net als alle andere mislukte relaties in Bollywood, werd de grootste scheur in hun huwelijk veroorzaakt door een derde persoon. In die geval Lekha Washington. “Imran en Lekha hebben al enige tijd een relatie. Niemand wist af van de affaire. Lekha’s echtgenoot Pablo Chatterji en Imran waren zelfs goede maatjes. En toen Avantika hun huis had verlaten begon Imran Lekha te introduceren aan zijn vriendenkring. Dit heeft er ook voor gezorgd dat Lekha’s huwelijk op instorten staat. Beide families zijn op dit punt volledig van de kaart”, zegt een vriend van Imran.

Imran heeft inmiddels een appartement gekocht in de buurt van zijn eigen huis, waar hij samen met zijn vriendin verblijft. “Lekha woont er nog niet, maar verblijft hier wel regelmatig. Imran wacht nu tot het moment dat de scheiding officieel is om zijn nieuwe relatie aan te kondigen”, aldus één van zijn buren.

Scroll naar top